JÍDELNÍ LÍSTEK

Předkrmy:

Hovězí carpaccio s majonézou z pečeného česneku a parmezánem, bylinková bageta   169,-

Domácí játrová paštika s brusinkami a pečenou bagetkou 89,-

Polévky:

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 55,-

Česneková polévka se sýrem a opečený chléb 55,- 

Hlavní chod 

750 g Pečené vepřové žebra v pikantní  marinádě, okurky cibulky, hořčice křen, pečivo 229,-

200 g Zvěřinový guláš s karlovarským knedlíkem, feferonka, cibule 179,-

200 g Hovězí kližka na červeném víně s bramborovou kaší 199,-

200 g Vepřová panenka s grilovanou zeleninou 229,-

200 g Vepřový steak z kotlety se špekovou kukuřicí 189,-

200 g Kuřecí steak se sýrovou omáčkou z nivy 169,-

150 g Listový salát s kuřecími kousky s bylinkovým dresinkem 149,-

150 g Grilovaný kozí sýr s červenou řepou a praženými slunečnicovými semínky, domácí pečená bagetka 189,-

200 g Smažený kuřecí řízek 149,-

200 g Smažený vepřový řízek 159,-

150 g Smažený sýr 129,-

 1 ks Topinka s pikantní masovou směsí posypaná sýrem a tvarůžky 129,-



Přílohy:

Vařené brambory 25,-

Bramborová kaše 35,-

Hranolky 29,-

Pečené brambory s bylinkami 29,-

Dušená rýže 30,-

Domácí bagetka 29,-

Grilované fazolové lusky se slaninou 35,- 


Dezerty:

Semifreddo s omáčkou z lesního ovoce 89,-

Palačinky se zmrzlinou a malinovým přelivem 89,-