POLEDNÍ MENU

6. - 8. 12. 2017

Středa: Kulajda

  • Vařené hovězí maso, vejce, koprová omáčka, houskový knedlík 79,-
  • Zapečené brambory s kuřecím masem a brokolicí 79,-
  • Vinařský guláš servírovaný v chlebu 99,-
  • Zeleninový salát s grilovanými kuřecími kousky 99,-

Čtvrtek: Frankfurtská s párkem, pečivo

  • Smažený kuřecí / vepřový řízek , bramborový salát 79,-
  • Vepřové rizoto s sýrem, okurek 79,-
  • Vepřový FLAMENDR v bramboráku posypaný sýrem 99,-
  • Zeleninový salát s grilovaným hermelínem 99,-
  • Domácí žemlovka s Jablky 69,-

Pátek: Hovězí vývar s nudlemi

  • Smažené kuřecí paličky, bramborová kaše, rajčatový salát 79,-
  • Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 79,-
  • Smažené rybí filé, vařený brambor 79,-
  • Těstovinový salát s šunkou a sýrem 99,-